Elképesztő videók mutatják be, mit akarnak Európában a migránsok

A nőket, a kereszténységet és az európai kultúrát sem tisztelik az illegális migránsok. Naponta ezrével érkeznek az okmányok nélküli bevándorlók, a legtöbben pedig észrevétlenül el tudnak szökni a hatóságok elől. Az erőszakos támadások során gyakran senki nem mer kiállni az áldozatok mellett.

2024. 09. 26. 18:33
Egyre több problémát okoznak az erőszakos migránsok Európában
Egyre több problémát okoznak az erőszakos migránsok Európában Fotó: APA-PictureDesk via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő videót osztottak meg az X közösségi oldalon Brüsszelből – írja az Origó. A felvételen egy migráns látható, amint éppen pénzt kéreget az egyik étterem vendégeitől. Amikor senki sem ad neki, az afrikai migráns erőszakossá válik, majd dobálni kezdi az egyik asztalnál ülő vendéget. Egy férfi ekkor közbelép és többször megüti a bevándorlót.

Az illegális migránsok gyakran alkalmaznak erőszakot, a legtöbb esetben pedig nincs a közelben olyan, aki ki merne állni az áldozatokért. Németországban csak az elmúlt évben pályaudvarokon és a vonatokon naponta mintegy 75 erőszakos és szexuális bűncselekmény történt. Összesen 25 640 erőszakos cselekményt regisztráltak a hatóságok, ami a 2019-es évhez képest 42 százalékos, erőteljes növekedést jelent. A szexuális bűncselekmények száma ugyanebben az időszakban hatvan százalékkal nőtt. Kést 555 esetben használtak az elkövetők.

Egy másik videóban az látható, ahogy egy migráns erőszakkal megpróbálja elvenni egy fiatal fiú telefonját az egyik vonatmegállóban. Az eset Franciaországban történt, amikor az áldozat nem hagyta magát, a migráns egyre erőszakosabban viselkedett. Senki sem segített a bajba jutott fiúnak, pedig többen is voltak a megállóban a rablás idején.

Korábban futótűzként terjedt a közösségi oldalakon az az elképesztő videó is, amelyben két migráns kirabol egy turistát Barcelonában. A férfi láthatóan enyhén ittas állapotban volt, ezért dönthettek úgy a migránsok, hogy könnyű préda lesz. Az áldozat nem is nagyon mert ellenállni, de talán nem is tudott.

Egy másik alkalommal pedig egy londoni nő beszélt egy televíziós műsorban arról, hogy milyen körülmények uralkodnak a brit fővárosban azóta, hogy az illegális migránsok tömegével érkeznek a szigetországba. 

Tíz éve élek Londonban, és még soha nem éreztem magam kevésbé biztonságban, mint most a tömeges bevándorlás miatt. Nagyon nehéz erről beszélni, mert rasszizmussal vádolnak minket, de ez a valóság

– fogalmazott a nő. 

Olyan vérlázító videót is közzétettek korábban, amely egyértelműen megmutatja, hogy mit gondolnak az Európába érkező migránsok a keresztényekről és az európai kultúráról. A felvételen az látható, ahogy egy illegális migráns az utcán leköp egy papot.

Borítókép: Egyre több problémát okoznak az erőszakos migránsok Európában (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.