Katonai járművet szállító teherautóba csapódott a vonat + videó

Megdöbbentő felvételek készültek az ütközésről.

2024. 09. 14. 7:40
-
Egy amerikai M109 Paladin önjáró tarack a dél-németországi Hohenfels kiképzési területen 2023. május 11-én (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vonat ütközött egy katonai járművet szállító teherautóval az Egyesült Államokban, Dél-Karolinában. Az esetről megdöbbentő videók keringenek a közösségi oldalakon. A műszerfalról készült drámai felvételén látható, ahogy a vonat belecsapódik, s szétzúzza a szállítmányt.

@dailymail A train slammed into a semi-truck that was transporting a tank after it got stuck trying to manoeuvre around a crossing in South Carolina. Local news reported that there were no injuries. 🎥KaylaShepherd/Storyful #tank #train #traffic #cars #smash #military #cargo #railway #southcarolina #usa ♬ original sound - Daily Mail

Olyan érzés volt, mintha bomba robbant volna

– mondta az eset egyik szemtanúja a médiának. 

A videót megtekintve azt is hallani lehet, hogy a vonat vezetője erőteljes hangjelzést ad le, de hiába.

A katonai járművet egy M109-es tarackként azonosították, amelynek értéke másfél millió dollár. Személyi sérülés nem történt.

Borítókép: Egy amerikai M109 Paladin önjáró tarack a dél-németországi Hohenfels kiképzési területen 2023. május 11-én (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.