Orbán Viktor üzent Scholznak: Üdv a klubban!

Németország belátta, hogy a magyaroknak volt igaza, hogy nem engedtek Brüsszel nyomásának a migrációs politika terén sem.

Forrás: X2024. 09. 11. 9:43
The 50th Edition Of The European House Ambrossetti Forum TEHA In Cernobbio
Orbán Viktor magyar miniszterelnök (Fotó: AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Németország határellenőrzéseket vezet be, valamint a német városok és települések szövetsége további intézkedéseket követel az illegális bevándorlás ellen és egy „munkacsoportot” a migránsok kitoloncolása érdekében. Tehát most jutottak el arra a pontra, hogy belássák: a migrációs válság Európa stabilitását fenyegeti. 

Az intézkedésekre Orbán Viktor magyar miniszterelnök is reagált, aki már 2015-ben szigorúan fellépett a brüsszeli migrációs politikával szemben. 

Németország úgy döntött, hogy szigorú határellenőrzést vezet be az illegális migráció megállítása érdekében. Scholz kancellár, üdv a klubban!

– reagált a hírre Orbán Viktor az X közösségi oldalon. 

Borítókép: Orbán Viktor magyar miniszterelnök (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.