Az abortusz vallási rituálé a sátánisták szerint

Már a második abortuszklinikáját nyitotta meg a sátánista szervezet az Egyesült Államokban. Szerintük a vallásszabadság biztosítja számukra a rituális abortusz gyakorlását.

Forrás: V4NA2024. 10. 21. 4:55
Illusztráció (Forrás: Pexels)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Satanic Temple nevű szervezet megnyitotta második abortuszklinikáját az Egyesült Államokban, ezúttal Virginiában, ahol a várandós anyák részt vehetnek egy úgy nevezett abortusz rituálén.

A céljuk az abortusz rituálévá alakításával az, hogy így azt állíthatják, hogy az abortusz gyakorlása vallásszabadság kérdése, és hogy a terhesség megszakítása spirituális vállalkozás

írja a The Post Millennial hírportál.

Virginiában egyébként az abortusz a 27. hétig, vagyis a terhesség második trimeszteréig legális.

A klinika „megsemmisítési rituálé” részeként kémiai abortuszt kínál majd. A Satanic Temple első „rituális abortuszklinikája” a Samuel Alito’s Mom’s klinika volt Új-Mexikóban, ahol az orvosi tanácsadás mellett „ingyenes szertartásos támogatást” is kínálnak mindenkinek.

Az abortuszon áteső és a „rituálén” részt vevő nők célja, hogy „vallási gyakorlatként érvényesítsék a testi autonómiához való jogukat”.

Az abortuszok távgyógyítással történnek, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatók soha nem kerülnek kapcsolatba a terhességmegszakítást kérő nőkkel.

A sátáni abortusz rituálé egy megsemmisítési rituálé, amely védelmi rítusként szolgál. Célja, hogy elűzze a bűntudat, a szégyen és a lelki kellemetlenségek fogalmait, amelyeket a páciens a legális és orvosilag biztonságos abortusz választása miatt érezhet

– fogalmaznak.

Az általuk kínált szolgáltatások ingyenesek, kivéve az abortusztablettákat, amelyeket külön kell beszerezni. „Míg sok klinika kénytelen volt bezárni, mi egy merész lépést tettünk előre azzal, hogy 2023. február 14-én megnyitottuk a világ első vallásos abortuszklinikáját. Büszkék vagyunk rá, hogy azóta több mint 100 abortuszt kínáltunk Új-Mexikóban, és a gyógyszereken kívül semmilyen költséggel nem terheltük a pácienseket” – írja magáról a szervezet.

Az Egyesült Államokban az abortusztabletták mind az ötven államban legálisak egy legfelsőbb bírósági döntés értelmében, amely kimondta, hogy a tablettákhoz való hozzáférés országszerte megmarad. A kémiai abortusz azonban nem kockázatmentes. Ha az elhalt magzatot nem sikerül teljesen kiüríteni, a nőnél súlyos szövődmények alakulhatnak ki, beleértve a szepszist, ami halálhoz vezethet. A Satanic Temple, amelyet azért alapítottak, hogy hozzájusson a vallási alapú közösségi csoportoknak szánt finanszírozáshoz, kézikönyvet kínál a rituális abortusz elvégzéséhez, azonban nem tesz említést a lehetséges kockázatokról vagy orvosi komplikációkról, amelyek akár az anya halálához is vezethetnek.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.