Az európai baloldal továbbra is az illegális migrációt, a háború folytatását és a woke-őrületet támogatja

Az Európai Unió 2025. évi költségvetéséről szavazott az Európai Parlament költségvetési bizottsága. Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője, a Patrióták Európáért EP-képviselőcsoport tagja a szavazás után kiemelte: a Patrióták Európáért frakció célja, hogy az uniós büdzsé a békét, az illegális migráció megállítását, az európai emberek, családok és nemzetek érdekét, valamint a szuverenitást szolgálja. Ezzel szemben az európai baloldal az illegális migrációt, a háborút és a woke-őrületet támogatja.

2024. 10. 08. 8:55
Dömötör Csaba és László András, a Fidesz EP-képviselői és Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője (b-j) az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban 2024. október 7-én (Fotó: MTI/Purger Tamás)
Dömötör Csaba és László András, a Fidesz EP-képviselői és Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője (b-j) az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban 2024. október 7-én (Fotó: MTI/Purger Tamás)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A költségvetési bizottság ülésén a képviselők az Európai Parlament költségvetési módosítóiról szavaztak” – írja a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleménye. 

A baloldali – néppárti, szocialista, liberális és zöld többség egy háborús költségvetésre szavazott, amely az intézményes politikai zsarolást, a jogállamisági dzsihád folytatását, a genderideológiai, valamint woke-őrületet és a Soros-hálózatot finanszírozza. 

Erre bezzeg van pénz

 – tette hozzá Deutsch Tamás. 

Emlékeztetett: az európai parlamenti választásokon vereséget szenvedett baloldal továbbra sem veszi tudomásul, hogy a választópolgárok többsége a változásra szavazott Brüsszelben. A Fidesz–KDNP képviselőcsoportjának javaslatai a kutatás-fejlesztésre, a fiatal gazdálkodók támogatására és az uniós agrártermékek Európán kívüli népszerűsítésére vonatkozóan támogatást kaptak a szavazás során.

Borítókép: Dömötör Csaba és László András, a Fidesz EP-képviselői és Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője (balról jobbra) az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban 2024. október 7-én (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.