Óriási várakozás övezi Donald Trump gyűlését a demokrata fellegvárban

Alig három óra alatt elkelt az összes jegy Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltjének New York-i kampányeseményére.

2024. 10. 21. 13:33
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas várakozás övezi Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt kampányeseményét a demokrata fellegvárnak számító New Yorkban. Alig három óra leforgása alatt az összes jegy elkelt a rendezvényre – árulta el a Breitbart amerikai hírportálnak maga a volt elnök egy exkluzív interjúban.

Kevesebb mint három óra alatt eladtuk az összes jegyet. De az emberek így is, úgy is el fognak jönni. Nagy kivetítőink lesznek odakint. Hihetetlen lesz. Szóval jöjjenek el mindenképpen

– fogalmazott Trump.

A rendezvényt nem akármilyen helyszínen rendezik meg. A húszezer ember befogadására alkalmas Madison Square Garden a világ egy leghíresebb sportcsarnoka, emellett több demokrata nemzeti konvenciónak, egy ízben pedig a republikánus nemzeti konvenciónak is otthont adott.

A demokraták egyik legfontosabb hídfőállásának számító metropolisz egyik leghíresebb rendezvényhelyszíne természetesen komoly felhördüléssel szembesült, amikor a rendezvényt bejelentették. 

Brad Hoylman-Sigal, New York állam szenátora katasztrofális döntésének nevezte, hogy a Madison Square Garden otthont ad a gyűlésnek. Sokakhoz hasonlóan a szenátor felszólította az intézményt, hogy törölje a rendezvényt.

 

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.