Pokoli járat: „Kávé csöpögött a mennyezetről”

Pánik és káosz tört ki egy Air Canada-gépen, amikor az utasok a levegőbe emelkedtek, ételek és italok szóródtak szét a kabinban. Exkluzív beszámoló és sokkoló képek egy szemtanútól!

2024. 10. 15. 8:44
Az Air Canada Műszaki Üzemeltetési épülete Kanadában
Az Air Canada Műszaki Üzemeltetési épülete Kanadában Fotó: NurPhoto via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rémálommá vált az, ami egy kellemes utazásnak indult Vancouver és Szingapúr között. Az Air Canada AC19-es járata alig két órával a felszállás után olyan heves turbulenciába került, ami még a tapasztalt utazókat is meglepte.

Kávé csöpögött rám a mennyezetről

– mondta el egy utas, aki szemtanúja volt a drámai pillanatoknak. A Boeing 787-9 Dreamliner utasterében teljes káosz uralkodott el, amikor a gép váratlanul „hatalmas buckákba” ütközött az Északi-Csendes-óceán felett.

Egy Reddit-felhasználó sokkoló képeket osztott meg az incidens után. A fotókon jól látható, ahogy ételmaradékok borítják a folyosót és az üléseket.

„Néhány ember is a levegőbe emelkedett!” – írta a posztoló, hozzátéve, hogy szerencsére senki nem sérült meg súlyosan.

A légitársaság személyzete gyorsan úrrá lett a helyzeten, és sikerült megnyugtatniuk az utasokat. 

Borítókép: Az Air Canada műszaki üzemeltetési épülete Kanadában  (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.