Von der Leyen nem lesz boldog Deutsch Tamás üzenetétől

„Mi, Patrióták egy olyan uniós költségvetést szeretnénk, amely tiszteletben tartja a nemzeti szuverenitást és véget vet a tagállamok elleni brüsszeli támadásoknak” – üzente Deutsch Tamás EP-képviselő.

2024. 10. 26. 19:07
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője beszél az Európai Unió 2025-ös költségvetéséről szóló EP-szavazásáról tartott sajtótájékoztatón Strasbourgban 2024. október 24-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője beszél az Európai Unió 2025-ös költségvetéséről szóló EP-szavazásáról tartott sajtótájékoztatón Strasbourgban 2024. október 24-én. Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Európai Unió jövő évi költségvetéséről tárgyalt az Európai Parlament, ez a költségvetés százötvenmilliárd eurónyi kiadást és további kettőszázmilliárd eurónyi kötelezettségvállalást tartalmaz. De egy költségvetés nem a számokról, hanem a költségvetési források felhasználásáról, a költségvetés által szolgálni hivatott célokról szól igazán. A Patrióták Európáért frakciónak világosak voltak az elképzelései” – jelentette ki Deutsch Tamás EP-képviselő.

Az Európai Bizottság elhibázott költségvetési javaslatához képest mi egy olyan jövő évi uniós költségvetést kívántunk a módosító javaslatainkkal kialakítani, ami a békét szolgálja a háború helyett. Mi egy olyan uniós költségvetést szerettünk volna, amelyik az illegális migráció ösztönzése helyett végre megállítja az illegális migrációt. És mi egy olyan uniós költségvetés pártján állunk, amelyik tiszteletben tartja a nemzeti szuverenitást és véget vet Brüsszel uniós tagállamokkal szembeni támadásainak

– emelte ki a képviselő.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője beszél az Európai Unió 2025-ös költségvetéséről szóló EP-szavazásról tartott sajtótájékoztatón Strasbourgban 2024. október 24-én (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.