Íróknak, költőknek hirdet pályázatot az Előretolt Helyőrség szerkesztősége

Íróknak, költőknek hirdet nyílt pályázatot az Előretolt Helyőrség szerkesztősége a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Petőfi Irodalmi Ügynökség támogatásával.

Forrás: MTI2020. 04. 11. 11:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múzeum arról tájékoztatta az MTI-t, hogy friss, minőségi tartalommal akarják ellátni a magyar olvasókat a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozás idején.

A szerkesztők által közlésre elfogadott pályaműveket a lehető leghamarabb kifizetik, így segítve a magyar szerzőket. A kortárs irodalmi alkotásokért egységesen 25 ezer forint honorárium jár, összesen több millió forintos keret áll rendelkezésre – tették hozzá.

Egy szerző többször, több művel is jelentkezhet, ám kizárólag új írásokat várnak – közölték.

A pályáztatás folyamatos. Az elbírálás során előnyt élveznek a gyesen, gyeden lévő, illetve a legalább két gyermeket nevelő szerzők.

A nyertes pályaműveket naponta közzéteszik az interneten.

A felhívás a veszélyhelyzet végéig vagy visszavonásig érvényes.

A pályázatokat elektronikus úton, a [email protected] címre várják – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.