„Azért tudunk leküzdeni mindent, mert szeretjük egymást” + videó

Egy tiszta hang a nagyvárosi rohanásban. Így írták le új dalukat, melyet az együttes szaxofonosa énekelt fel. A hozzá készített klip pedig az évtizedek óta fennálló barátságukról és az azt meghatározó szeretetről szól.

Forrás: Origo.hu2020. 07. 17. 21:44
null
Fotó: Kelemen Adam Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Saját elmondásuk szerint régi adósságukat törlesztették ezzel a videóklippel. Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila a klipről azt mondta az Origónak, hogy „a dal nem kevesebb, mint egy őszinte, tiszta hang a nagyváros nyüzsgő esti forgatagában és a várost átszelő folyó csillogó víztükrében. A klip üzenete arról az évtizedek óta fennálló, erős kapocsként összetartó barátságról és szeretetről szól, ami egymás őszinte és feltétel nélküli elfogadásán keresztül mutatja meg azt a zenekari egységet, ami az elmúlt nehéz időszakban is összetartotta az Ismerős Arcok zenekart.”

Az új dalt a zenekar szaxofonosa, Tánczos István énekli. A tagok a nemrég meghalt vízilabda-legenda, Benedek Tibor elhíresült gondolatát idézve fogalmazták meg a közelmúltra vonatkozó ars poeticájukat: Azért tudunk leküzdeni minden nehézséget és elérni minden kitűzött célt, mert szeretjük egymást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.