Felvehetjük a napszemüveget a Hotel Mentholban

A húszéves Roxínház rendhagyó online műsorral ünnepli a magyar kultúra napját, amiből kiderül, kik is ők és mivel foglalkoznak immár húsz éve. A kaposvári teátrum különleges összeállítását a mai napon ingyenesen tekinthetjük meg.

2021. 01. 22. 11:33
null
MKN_hirdetes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes, tartalmas és szórakoztató másfél órát kínál a Találkozzunk nálatok! – zenés utazás a 20 éves Roxínházzal című műsor, amelyben egy picit bejárhatjuk a színház épületét, és bepillanthatunk a kulisszák mögé is. Mindeközben pedig mesék, történetek hangzanak el és videós bejátszásokat láthatunk előadásaikból. Felvesszük a napszemüveget a Hotel Mentholban, kiszabadítjuk Cselét a Vuk előadásában, bajvívunk Süsüvel, elindítjuk a Bakterházat, szerelembe esünk Anconában, sztorizgatunk a Színházi legendákkal, és ami a legfontosabb, Sose halunk meg!

Csukás István, Bergendy István, Dés László, Koltai Róbert, Varró Dániel, Belinszki Zoltán, Varga Viktor, Fenyő Miklós, Szemenyei János, Rideg Sándor – és a sort még hosszan folytathatnánk – szerzőként mindannyian jelentősen hozzátettek valamit a magyar kultúrához. A mostani összeállításból, amelyet gyerekeknek is ajánlanak (ötéves kortól), megtudhatjuk, hogy milyen az igazi, roxínházas színházi hangulat. És a műsor készítői remélik, kedvet kapunk, hogy ezeket az előadásokat teljes egészében is megnézzük a Roxínház online színháztermében.

Az ingyenes jegy ezen az oldalon érhető el, de normál (2800 Ft), családi (3800 Ft) és támogatói jegyek (5000 és 10 000 Ft) is vásárolhatók. Fontos technika tudnivaló az ingyenes jegyváltáshoz: a vásárlás menetét itt is végig kell vinni, csak a kiválasztható jegytípusoknál az ingyenes jegy (0 Ft) lehetőségre kell kattintani.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.