A múlt nagyjai, a jelen hősei

A Magyar Nemzeti Múzeum felhívására, az erre a célra létrehozott felületeken mondjuk el történeteinket.

Magyar Nemzet
2021. 04. 24. 15:05
null
Fotó: Magyar Nemzeti Múzeum
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzeti Múzeum kötelességének érezi, hogy csatlakozzon azon kezdeményezésekhez, amelyek az egészségügyi és szociális dolgozók több mint egy éve tartó megfeszített, áldozatos munkáját igyekszik viszonozni. Ezért az intézmény újranyitását követően, 2022. március 11-ig, előzetes regisztráció után, a hét meghatározott napjain ingyenesen fogadja a múlt nagyjait bemutató történeti kiállításaiban a jelenkor hőseit – olvasható Varga Benedek főigazgató lapunkhoz eljuttatott felhívásában.

Amíg eljön a pillanat, hogy a Nemzeti Múzeum ismét nyitott kapukkal várja a közönséget, az intézmény dolgozói arra kérnek, biztatnak bennünket, hogy vegyünk részt az előkészületekben, az erre a célra létrehozott felületeken mondjuk el történeteinket, köszönjük meg a mindannyiunkért folytatott önfeláldozó munkát.

Április 28-ig a [email protected] e-mail címre küldjünk selfie-t és lehetőleg egy 3-4 másodperces videót, hogy a kampányhoz kapcsolódó arculat minél többünk arcából építkezzen, valamint egy közös videón együtt és mégis egyenként mondhassuk ki: Köszönöm! A szervezők továbbá azt kérik, az e-mailbe írjuk bele: A fotó és a videó elküldésével hozzájárulok annak felhasználásához a Magyar Nemzeti Múzeum által indított A múlt nagyjai, a jelen hősei című kampányban.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=wCQ2YuE_0GM[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.