Az Ossian meglepte az egész magyar rock és heavy metal világot

A Dalriada, az Omen, Rudan Joe, a Tankcsapda, a Lord és a Moby Dick, valamint sok más zenekar dalát is „ossziánnosították”az új lemezükön.

Magyar Nemzet
2021. 09. 19. 16:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2018-ban, Paksi Endre hatvanadik születésnapján óriási meglepetést kapott a magyar rock és heavy metal világtól, hisz teljesen titokban 19 Ossian-dalt dolgozott fel egy-egy zenekar (emlékezetes átiratok is születtek).

Most pedig az Ossian döntött úgy, hogy meglepi a magyar rockközösséget. 

A zenekar azt nyilatkozta, hogy szerették volna viszonozni a korábbi meglepetést, „amire a mostani hosszabb kényszerszünetben lehetőségünk is nyílt – 19 saját stílusunkra formált dallal köszönjük meg a három évvel ezelőtti nagyszerű gesztust”.

Dalriada, Omen, Rudan Joe, Tankcsapda, Lord, Moby Dick és sok más zenekar dalát „ossziánnosították”.

Holnap reggeltől négy héten át minden hétköznap reggel nyilvánosságra hoznak egy-egy feldolgozást. Az album október 15-én jelenik még, és már meg lehet rendelni

Egyelőre egyetlen dalt hoztak nyilvánosságra, Siklósi Örs, az AWS fiatalon elhunyt frontemberének a születésnapján, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy igazából egy egész lemezzel készülnek:

(A borítóképen az új lemez borítója látható. Forrás: Ossian közösségi oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.