Mentorált nagylemez-lehetőség

Pályázatot hirdet nagylemezprogramra tehetséggondozás és mentorálás céljából a Petőfi Kulturális Ügynökség.

Magyar Nemzet
2021. 11. 21. 16:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagylemezprogram célja szerint a zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. Az produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg. A következő nemzedékek tehetségei így léphetnek be a zeneipar véráramába. A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, akik/amelyek dalaikat saját maguk írják és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek (amely a felhívás kiírása előtt került nyilvánosságra) és van öt elkészült, újdal-demóváltozatuk (eredeti művel), amit hangfelvétel formájában el tudnak számukra küldeni.

A nyertes pályázók nagylemezének hanganyagának produceri és hangstúdió költségeit az ügynökség mint támogató téríti meg producerek részére. A teljes program rendelkezésére álló keretösszeg: bruttó 120 000 000 millió forint. A jelentkezés beadási határideje: 2021. 12. 03. 23:35.

A részletes kiírásról itt olvashat, a felhívásra pedig itt lehet jelentkezni.

Borítókép: Gibson Les Paul Goldtop (Forrás: Wikipédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.