Az égbolt egyik csillaga Tordai Teri nevét viseli

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt előadás után, a színpadon lepte meg Dörner György egy különleges ajándékkal.

Magyar Nemzet
2021. 12. 29. 14:25
Tordai Teri 80 éves Forrás: Új Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg az Újszínház Tordai Terit, aki, ahogy kérte, munkával töltötte a 80. születésnapját. A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznőt a Zserbótangó előadása után, a színpadon lepte meg Dörner György egy különleges ajándékkal. Az égbolt egyik csillaga tegnap óta Tordai Teri nevét viseli, az erről szóló tanúsítványt és a csillag pontos helyét berajzoló okmányt boldogan vette át az ünnepelt a közönség lelkes tapsa közben.

Nem titok, hogy Tordai Teri és Esztergályos Cecília nagyon jóban van egymással. Mivel Cecília nem lehetett ott, egy videóüzenetben köszöntötte fel kolléganőjét. – Mindig mondom, hogy a színház a második családom – mondta Tordai Teri. – Alig tudom felfogni, hogy van egy saját csillagom. Ha felnézek az égre, ott kering, és ez büszkeséggel tölt el. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen csodálatos születésnapom. Érzem, hogy szép évek következnek és én boldogan várom a jövőt.

Borítókép: Tordai Teri 80 éves (Fotó: Újszínház)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.