időjárás 27°C Ábrahám 2022. augusztus 16.
logo

Kettős magyar győzelem: Milák arany-, Márton ezüstérmes Rómában

„Lehet, hogy Galla Miklósnál fogom tartani a gyűrűt”

Laár András Karinthy-gyűrűs

Magyar Nemzet
Forrás: hirado.hu
2021.12.09. 11:01 2021.12.09. 14:22
Laár András Karinthy-gyűrűs

A közmédia idén is díjazta azon kiválóságokat, akik példaértékű munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért. A Karinthy-gyűrűt Laár András humoristának, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagjának ítélte oda a kuratórium.

Karinthyval nekem személyes kapcsolatom van  – fogalmazott a Híradó.hu-nak adott interjúja elején Laár András, aki kifejtette: Karinthytól kapta a humorbeavatást.

– 14 évesen olvastam az Így írtok tit, s negyedórát röhögtem a Kosztolányi-paródián – mesélte a frissen kitüntetett humorista, aki felidézte, hogy néhány évvel később szellemet idéztek barátaival.

– Karinthy szellemét is megidéztük – árulta el Laár András. – Így az, hogy Karinthy-gyűrűt kaptam, egyfajta beteljesedés. Mondhatni, Karinthy szelleme fémjelezte az én humoros tevékenységemet. Most rákerült egy pecsét a dolgaimra, amire az van írva: Karinthy.

– Mivel én nem ragaszkodom a gyűrű fizikai valójához, nekem elég a megtiszteltetés, így lehet, hogy Galla Miklósnál fogom tartani a gyűrűt. Felajánlom, ha akarja, legyen nála – jegyezte meg a muzsikus, humorista.

A videóinterjú itt tekinthető meg.

Borítókép: Laár András (Fotó: Kallos Bea)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.