Laár András Karinthy-gyűrűs

A közmédia idén is díjazta azon kiválóságokat, akik példaértékű munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért. A Karinthy-gyűrűt Laár András humoristának, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagjának ítélte oda a kuratórium.

Magyar Nemzet
Forrás: hirado.hu2021. 12. 09. 11:01
Lar Andrs
Budapest, 2015. november 4. Lar Andrs zensz, klt, humorista interjt ad Lar60 cm letmkoncertje kapcsn az MTI jsgrjnak a budapesti Mag Hzban 2015. november 2-n. MTI Fot: Kallos Bea Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karinthyval nekem személyes kapcsolatom van  – fogalmazott a Híradó.hu-nak adott interjúja elején Laár András, aki kifejtette: Karinthytól kapta a humorbeavatást.

– 14 évesen olvastam az Így írtok tit, s negyedórát röhögtem a Kosztolányi-paródián – mesélte a frissen kitüntetett humorista, aki felidézte, hogy néhány évvel később szellemet idéztek barátaival.

– Karinthy szellemét is megidéztük – árulta el Laár András. – Így az, hogy Karinthy-gyűrűt kaptam, egyfajta beteljesedés. Mondhatni, Karinthy szelleme fémjelezte az én humoros tevékenységemet. Most rákerült egy pecsét a dolgaimra, amire az van írva: Karinthy.

– Mivel én nem ragaszkodom a gyűrű fizikai valójához, nekem elég a megtiszteltetés, így lehet, hogy Galla Miklósnál fogom tartani a gyűrűt. Felajánlom, ha akarja, legyen nála – jegyezte meg a muzsikus, humorista.

A videóinterjú itt tekinthető meg.

Borítókép: Laár András (Fotó: Kallos Bea)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.