Cirkuszművészet a Richter-szafariparkban

A szafaripark 14-én nyitja meg kapuit a nagyközönségnek és a cirkusz szerelmeseinek.

Temesi László
2022. 04. 12. 15:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 Egy különleges élményparkkal gazdagodott Nagyķőrös: a világhírű Richter-dinasztia költözött ide állataival és artistáival egy harminchektáros területre, amelyen Magyarország első autós szafariparkját építették fel, méghozzá egy hatalmas cirkuszi sátorral, amelyben napi rendszerességgel lépnek fel a Magyar Nemzeti Cirkusz művészei.

– Igyekszünk belopni ide a cirkuszművészetet, hogy akik a szafariparkunkba látogatnak, még nagyobb élménnyel térjenek haza

– mondta lapunknak a cirkusz és a park igazgatója, ifj. Richter József. – Ezzel is szeretnénk tovább ápolni hagyományainkat és népszerűsíteni a műfajt. Itt jelenleg kétszáz cirkuszi állatot helyeztünk el, például elefántot, tevét, zsiráfot, amelyeket etetni és simogatni is szabad. Egész napos kulturális programot kínálunk a családoknak csütörtöktől.

A szafaripark április 14-én nyitja meg kapuit a nagyközönségnek és a cirkusz szerelmeseinek.

Borítókép: Ifj. Richter József a szafaripark megnyitóján (Fotó: Temesi László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.