Negyven előadó lép fel a Vagabond Korzón

Holnap immár nyolcadik alkalommal rendezik meg civil kezdeményezésre a Vagabond Korzót Dunaharasztiban, ahol hat színpadon negyven előadó felel a jó hangulatért. Az összművészeti fesztivál célja, hogy találkozzon az alkotó, az alkotás és a közönség.

Magyar Nemzet
2022. 06. 03. 18:30
Forrás: Vagabond Korzó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Széles spektrumú zenei műsorral jelentkezik idén a dunaharaszti Vagabond Korzó június 4-én, szombaton. Sőt, családi programokkal, gasztrokulturális élményekkel is várják a látogatókat. Emellett lesz kerítésgaléria, fotók a fák közt, breaking- és graffitiverseny, valamint közlekedésbiztonsági park is. A rendezvényen képviselteti magát több alapítvány, köztük a Vöröskereszt vízimentő-bemutatóval.

Hat színpadon, negyven előadó lép fel idén a fesztiválon, többek között a KFT, Rudán Joe Akusztik, a Perfect Simmetry, a tragikusan fiatalon elhunyt gitáros, Pribil György szellemiségét továbbörökítő Vidám Jack zenekar. A színpadokon stíluskavalkáddal várják az érdeklődőket, hogy akár újfajta zenei stílusokkal és fellépőkkel ismertessék meg a fesztiválozókat.

Az összművészeti fesztivál célja, hogy találkozzon az alkotó, az alkotás és a közönség – mindezt az egyedi természeti adottságokkal bíró Sport-szigeten. 

A programokról bővebben a fesztivál honlapján tájékozódhatnak.

Borítókép: A Vagabond Korzó egyik fellépője, a KFT zenekar (Fotó: Vagabond Korzó)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.