időjárás 12°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo
A magyaroknak is üzentek a legendák

Először lép fel Magyarországon a Hollywood Vampires, amiben Johnny Depp és Alice Cooper is zenél + videó

Magyar Nemzet
2023.06.09. 12:45 2023.06.09. 13:40
Először lép fel Magyarországon a Hollywood Vampires, amiben Johnny Depp és Alice Cooper is zenél + videó

Először érkezik Magyarországra a legendákból álló rockbanda, a Hollywood Vampires. Az együttes tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen. A zenekar az Arénában olyan együttesek dalait adja majd elő, mint a The Who, a Led Zeppelin vagy David Bowie.

A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiájával. Ki ne ismerné Johnny Deppet, az ikonikus színészt, Alice Coopert, a rocklegendát, Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát és Tommy Henriksent, aki a zenei virtuozitás képviselője? Ők együtt alkotják a Hollywood Vampirest, zenéjük és performanszuk dinamikus, intenzív, energikus és rendkívül izgalmas.

A Hollywood Vampires tagjai: Joe Perry (Aerosmith), Alice Cooper, Johnny Depp és Tommy Henriksen
A Hollywood Vampires tagjai: Joe Perry (Aerosmith), Alice Cooper, Johnny Depp és Tommy Henriksen. Fotó: Ross Halfin

A koncert előtt Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent a magyaroknak, amiben elmondták, számítanak a közönségre július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Legyetek ott!

 – adta ki az ukázt a magyar közönségnek viccesen Alice Cooper.

Az új, Rise című stúdióalbumán a Hollywood Vampires a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt tiszteleg egyedi és lendületes, lázadó muzsikájával.  A zenekar tagjai rajonganak a klasszikus brit rockért, olyan előadók dalaival érkeznek, mint a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie, a Motörhead és más legendák. 

Így üzent a magyaroknak Alice Cooper és Joe Perry, az Aerosmith gitárosa:

Borítókép: A Hollywood Vampires a budapesti Papp László Sportarénában lép fel (Fotó: Todd Nakamine)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.