Először lép fel Magyarországon a Hollywood Vampires, amiben Johnny Depp és Alice Cooper is zenél + videó

Először érkezik Magyarországra a legendákból álló rockbanda, a Hollywood Vampires. Az együttes tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen. A zenekar az Arénában olyan együttesek dalait adja majd elő, mint a The Who, a Led Zeppelin vagy David Bowie.

Magyar Nemzet
2023. 06. 09. 12:45
Hollywood Vampires Johhny Depp Alice Cooper rock Aréna koncert
A Hollywood Vampires a budapesti Papp László Sportarénában lép fel Fotó: Todd Nakamine
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiájával. Ki ne ismerné Johnny Deppet, az ikonikus színészt, Alice Coopert, a rocklegendát, Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát és Tommy Henriksent, aki a zenei virtuozitás képviselője? Ők együtt alkotják a Hollywood Vampirest, zenéjük és performanszuk dinamikus, intenzív, energikus és rendkívül izgalmas.

A Hollywood Vampires tagjai: Joe Perry (Aerosmith), Alice Cooper, Johnny Depp és Tommy Henriksen
A Hollywood Vampires tagjai: Joe Perry (Aerosmith), Alice Cooper, Johnny Depp és Tommy Henriksen. Fotó: Ross Halfin

A koncert előtt Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent a magyaroknak, amiben elmondták, számítanak a közönségre július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Legyetek ott!

 – adta ki az ukázt a magyar közönségnek viccesen Alice Cooper.

Az új, Rise című stúdióalbumán a Hollywood Vampires a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt tiszteleg egyedi és lendületes, lázadó muzsikájával.  A zenekar tagjai rajonganak a klasszikus brit rockért, olyan előadók dalaival érkeznek, mint a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie, a Motörhead és más legendák. 

Így üzent a magyaroknak Alice Cooper és Joe Perry, az Aerosmith gitárosa:

Borítókép: A Hollywood Vampires a budapesti Papp László Sportarénában lép fel (Fotó: Todd Nakamine)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.