Izgalmas helyen láthatjuk újra a TV Macit

A Mesehősök bélyegsorozat részeként TV Maci sorszámozott alkalmi bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) együttműködésben.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 06. 08. 15:32
null
Budapest, 2023. június 8. A TV Maci figurája a róla készült bélyegblokk kibocsátásán a közmédia óbudai székházában 2023. június 8-án. A sorszámozott alkalmi bélyegblokkot a Mesehõsök bélyegsorozat részeként adták ki. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója a csütörtöki budapesti bélyegblokk-kibocsátó ünnepségen kiemelte: 2019 óta folyamatos a Magyar Posta és az MTVA együttműködése, amely a továbbiakban is folytatódik. A bélyegblokk-kibocsátás apropója, hogy az idén hatvanéves a TV Maci, amely már nemcsak a közmédiát fémjelzi, hanem nemzeti kincs, egy igazi hungarikum – tette hozzá.

Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. igazgatóságának alelnöke elmondta: a bélyegblokk Weisenburger István grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomda Zrt.-ben készült ötvenezer példányban. A bélyegblokkon Bálint Ágnes író és Foky Ottó bábtervező alkotása, a TV Maci és Paprika Jancsi figurája egy-egy jellegzetes életképpel szerepel.

Borítókép: A TV Maci figurája a róla készült bélyegblokk kibocsátásán a közmédia óbudai székházában 2023. június 8-án. A sorszámozott alkalmi bélyegblokkot a Mesehősök bélyegsorozat részeként adták ki. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.