A Majdnem menyasszony nyitja a házasság hetét

A Majdnem menyasszony című filmmel indul a közmédián a 2024-es házasság hete. A pletykákban és romantikában gazdag történetet február 11-én, vasárnap 21 órakor tűzi műsorára a Duna – a szerencsések azonban már előbb is láthatják Ábel Marika kalandjait.

2024. 01. 23. 8:00
Majdnem menyasszony
20230727 Ráckeresztúr, a Majdnem menyasszony című film forgatása fotó: Kurucz Árpád Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Megafilm Service és az MTVA játékra invitálja a nézőket, amelynek a fődíja egy életre szóló, különleges élmény. Partnerével együtt ugyanis bárki meghívást kaphat a Megafilm Service-től a Majdnem menyasszony televíziós premierje előtt a stáb- és sajtóvetítésre. 

A nagy kérdés: mennyit ér egy jó házasság? (Forrás: Megafilm)

A filmhez kapcsolódó nyereményjátékról minden információ megtalálható a Megafilm és a Duna Facebook-oldalán és a Petőfi rádió reggeli Halló, Magyarok! című műsorában.

A szerencsés kiválasztottak amellett, hogy a stábbal és a színészekkel együtt nézhetik meg a Majdnem menyasszonyt, a filmvetítést követő gyártói partin – ami egy elegáns és nagyszabású esküvő hangulatát idézi –, megerősíthetik szerelmüket kedvesükkel, elkészíthetik vagy újraalkothatják esküvői fényképüket, a legbátrabb hajadonok pedig beállhatnak a csokordobáshoz. A népi hiedelem szerint ugyanis, aki elkapja a menyasszony – jelen esetben a főszereplő Ábel Marika – esküvői csokrát, az idén valóban oltár elé áll.

A televízió képernyőjén február 11-én, vasárnap 21 órakor debütál a Dunán a Pacskovszky József rendezésében készült, 90 perces romantikus tévéfilm, ezzel indítva a házasság hetét, amelyre a közmédia egy héten át tematikus műsorokkal készül.

Borítókép: Kelemen Hanna a Majdnem menyasszony című film forgatásán (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.