Népzenészbál a Fonóban

Több mint egy évtizedes múltra tekint vissza a Fonóban megrendezett Népzenészbál, amely a népzenész szakma találkozásának kitüntetett alkalma, ahol a zenészek színe-java együtt mulat a közönséggel!

Forrás: Fonó Budai Táncház2024. 01. 19. 19:30
Fonó
Egy este a Fonóban (Forrás: Fonó Budai Zeneház/Kun László) Fotó: Laszlo Kun aka coolturesnoobie Forrás: Fonó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január 26-án a 20 órakor kezdődő mulatság színpadi műsorral veszi kezdetét, a résztvevő zenekarok egy-egy zenei összeállítással mutatkoznak meg az eseményt megnyitó koncerten. A hajnalig tartó táncházi találkozón több zenekar húzza majd felváltva a talpalávalót.

Fonó
Mulatság a Fonóban (Forrás: Fonó Budai Táncház/Kun László )

A koncertprogramban olyan zenekarok szerepelnek, mint a Budapest Mezőség Band, Havay Viktória és a Horsa Banda, a Sergő Zenekar, az Eszterlánc Zenekar, a Bajkó, a Naszály, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Zenekara, a B2 Zenekar, a Sarjú Banda és a Triolina. Az este házigazdája és a Népzenészbál alapítója: D. Tóth Sándor „Satya”.

Fonó
A Skład Niearchaiczny együttes Lengyelországból (Forrás: Fonó Budai Zeneház )

Az eseményre külföldi vendégek is érkeznek: a szervezők vendégül hívták a lengyel Skład Niearchaiczny együttest, akik szintén muzsikálnak majd a nagyérdeműnek! A koncerteket követő táncházban Gombai Tamás és barátai, valamint a Naszály zenekar húzza a talpalávalót. 
A rendezvény részletei ITT olvashatók. 

Borítókép: Egy este a Fonóban (Forrás: Fonó Budai Zeneház/Kun László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.