Nemsokára érkezik Leslie Mandoki koncertfilmje

Leslie Mandoki szerdán a TV2 reggeli műsorában, a Mokkába mesélt a nézőknek hamarosan debütáló koncertfilmjéről és az elmúlt harminc év munkásságáról. A legendás zenész világhírű ikonokkal lép színpadra, akik a magyar népdalokra szólóznak és alkotnak maradandót.

Forrás: TV22024. 01. 24. 21:00
Leslie Mandoki, Mike Stern és Al di Meola
Leslie Mandoki, Mike Stern és Al Di Meola (Forrás: Mandoki Soulmates) Fotó: Forrás: Mandoki Soulmates Forrás: Forrás: Mandoki Soulmates
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

− Nincs más hátra, mint előre. Ebben a lendülettel teli időszakban, ahol a zenekar már több mint harmincéves sikerekkel büszkélkedhet, izgalmasan lépünk tovább a következő fejezetünk felé, amely terveink szerint tele lesz még páratlan zenei élményekkel. Nagyon izgalmas új albumon dolgozunk a lelkitársakkal amit nagyon szeretünk. 

Egy új album mindig egy mérföldkő, egy új üzenet...egy ügy és persze hangokba zárt életképek és muzsika. 

Személy szerint nagyon várom, hogyan fogja fogadni a közönségünk az új albumot, minden esetre az biztos, hogy a teljes szívünk benne van – nyilatkozta Leslie Mandoki a világhírű Mandoki Soulmates zenekar alapítója és vezetője.

Tavaly a Mandoki Soulmates méltó módon ünnepelte harmincéves fennállását és sikereit, legutolsó albumuk a Bartók Béla nyomán „Magyar Képek” című lemezük, dupla aranylemez lett, angol és magyar nyelven egyaránt. 

A Mandoki Soulmates nem csupán egy kiváló, világsztárokból álló zenekar, hanem egy életérzés, ahol a művészet és a zene egymást karöltve több mint harminc éve páratlan élményt kínál minden rajongónak.

 A banda világszerte hídépítő szerepet tölt be, koncertjeik hangulatát nem a látványelemek, hanem a magával ragadó zene, a kiváló művészek, a pozitív energiák és a lelkes közönség határozza meg.

A művészek egy kivételes koncertfilmet mutatnak be, páratlan zenei utazást kínálva 

január 27-én szombaton este 22.40-kor a Super TV2 műsorán,

 amely lehetőséget ad a magyar rajongóknak, hogy átéljék az ikonikus zenekar örömzenélését, ami évtizedek óta méltón kimagasló helyet foglal el a világ kiemelt zenei színterén.

A teljes beszélgetés: 

Borítókép: Leslie Mandoki, Mike Stern és Al Di Meola (Forrás: Facebook/Leslie Mandoki)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.