Újabb rekordot döntött a Petőfi-film

Özönlenek a nézők a Petőfi-filmre: a Most vagy soha! március 14-i bemutatója óta több mint százezer ember nézte meg a nagyszabású történelmi kalandfilmet.

Forrás: MTI2024. 03. 23. 15:00
Koltai-Nagy Balázs, Berettyán Nándor és Mosolygó Sára színművész a Most vagy soha! című filmben
Koltai-Nagy Balázs, Berettyán Nándor és Mosolygó Sára színművész a Most vagy soha! című filmben Fotó: Horváth Péter Forrás: Petőfi Népe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rákay Philip kreatív producer így fogalmazott: „a Most vagy soha! bemutatója utáni tizedik napon több mint százezer magyar ember nézte meg a filmünket. És ebben nincsenek benne a határon túli vetítések – húszezer körüli – impozáns adatai. Ez hatalmas siker, szinte hihetetlen szám, ami minden pillanatban növekszik” – jelentette ki a kreatív producer.

Rákay Philip a Most vagy soha! budapesti díszbemutatóján
Rákay Philip a Most vagy soha! budapesti díszbemutatóján (Fotó: Máthé Zoltán)

 

Hálásan köszönöm a nézők szeretetét, akik nemcsak a filmünknek és Petőfinek, hanem a közösség erejének is bizalmat szavaztak. Rendkívül jólesik, hogy a nemtelen támadások ellenére is ennyien kiállnak a filmünk mellett, ami a legtisztább alkotói szándékból született: fejet hajtani a hőseink előtt. A Most vagy soha! teljes csapata nevében: hálásan köszönöm!

– fogalmazott Rákay Philip.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.