Cápatámadásban halt meg A Karib-tenger kalózainak egyik színésze

Cápatámadásban halt meg vasárnap Hawaiin Tamayo Perry szörfoktató, vízimentő, aki A Karib-tenger kalózai és a Hawaii Five-0 című produkciókban is szerepelt – számolt be róla a BBC News hétfőn.

2024. 06. 24. 13:41
Tamayo Perry szörfdeszkán
Tamayo Perry szörfdeszkán Forrás: Getty Images
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 49 éves Perry halálhírét a honolului mentőszolgálat jelentette be egy vasárnapi sajtótájékoztatón. A mentőket helyi idő szerint 13 órakor riasztották az O'ahu északkeleti részén fekvő Malaekahana Beachhez, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
 

Perryt szörfözés közben támadta meg egy cápa, és jetskivel vitték ki a partra.


Az O'ahu keleti partján született Perry több mint egy évtizedig volt professzionális szörfös. Emellett többek között A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben, valamint a Hawaii Five-0 sorozat egy epizódjában és a Charlie angyalai második részében is szerepelt.
Kurt Lager, a honolului óceánbiztonsági szolgálat vezetője elmondta, hogy Perryt vízimentőként is mindenki szerette, és nemcsak a helyiek körében, de világszerte tekintélyt vívott ki magának.
A helyi polgármester, Rick Blangiardi „tragikus veszteségnek” nevezte Perry halálát. 

Tamayo legendás vízi ember volt és nagy tiszteletnek örvendett, itt nőtt fel, és nagyszerű tagja volt vízi mentőcsapatunknak

– idézte a polgármestert a brit hírportál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.