Kár volt a politikát belevinni: Rod Stewart budapesti koncertjén kifütyülték Zelenszkijt

Az MVM Dome-ban tartott szombati esti koncertjén Rod Stewart kék-sárgába öltözött, és egyik legnagyobb slágere alatt Zelenszkij fotója jelent meg a hatalmas kivetítőn. A közönség hangosan tiltakozott a politikai akció ellen.

2024. 06. 23. 10:09
STEWART, Rod
Rod Stewart brit énekes koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2018. január 29-én. Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stewart a slágerét Ukrajnának és Zelenszkijnek ajánlotta, miközben a kivetítőn ukrán katonák, háború sújtotta városok voltak láthatók. A magyar közönség nagy részénél akkor pattant el a húr, amikor Zelenszkij képe jelent meg a színpadon: fújolással, fütyüléssel reagáltak a politikai akcióra.  

Rod Stewart
Az ominózus jelenet az MVM Dome színpadán (Forrás: YouTube)

A koncert további részében elhangzott slágereket viszont világsztárnak járó ovációval fogadták.  

Hasonló eset zajlott le egyébként Rod Stewart néhány nappal ezelőtt megtartott lipcsei koncertjén is, ott sem lelkesedtek az ukrán propagandáért.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.