Kár volt a politikát belevinni: Rod Stewart budapesti koncertjén kifütyülték Zelenszkijt

Az MVM Dome-ban tartott szombati esti koncertjén Rod Stewart kék-sárgába öltözött, és egyik legnagyobb slágere alatt Zelenszkij fotója jelent meg a hatalmas kivetítőn. A közönség hangosan tiltakozott a politikai akció ellen.

2024. 06. 23. 10:09
STEWART, Rod
Rod Stewart brit énekes koncertje a Papp László Budapest Sportarénában 2018. január 29-én. Fotó: Mohai Balázs Forrás: MTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stewart a slágerét Ukrajnának és Zelenszkijnek ajánlotta, miközben a kivetítőn ukrán katonák, háború sújtotta városok voltak láthatók. A magyar közönség nagy részénél akkor pattant el a húr, amikor Zelenszkij képe jelent meg a színpadon: fújolással, fütyüléssel reagáltak a politikai akcióra.  

Rod Stewart
Az ominózus jelenet az MVM Dome színpadán (Forrás: YouTube)

A koncert további részében elhangzott slágereket viszont világsztárnak járó ovációval fogadták.  

Hasonló eset zajlott le egyébként Rod Stewart néhány nappal ezelőtt megtartott lipcsei koncertjén is, ott sem lelkesedtek az ukrán propagandáért.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.