Paloznaki Jazzpiknik: világsztár érkezik a Balaton partjára

Augusztus elején az igényes zenéé lesz a főszerep a Balatonnál. A tizenkettedik alkalommal megrendezett Paloznaki Jazzpiknik ezúttal is a legjobb előadókkal várja a közönséget.

2024. 06. 21. 14:32
Anastacia
Anastacia lesz az egyik sztárfellépő a Paloznai Jazzpikniken. Fotó: AFP/DPA/Annette Riedl
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők ismét Paloznakra invitálják a magyar jazzélet legizgalmasabb formációit, hogy a nemzetközi előadók mellett a jazz hazai élvonala is képviseltesse magát. A tehetséggondozás mindig kiemelt helyen szerepelt a Jazzpiknik életében, az idei fesztivál is számos fiatalnak nyújt fellépési lehetőséget az intimebb hangulatú, jazzfókuszú színpadain.

Paloznaki Jazzpiknik
A tavalyi Paloznaki Jazzpiknik. Fotó: Világgazdaság/Kallus György

A Paloznaki Jazzpikniken idén is olyan világsztárokat hallhatunk, akik saját műfajukban a legjobbak közé tartoznak. 

Az igényes zenét kínáló fesztivált augusztus 1-jén két díva, Izo FitzRoy és Anastacia nyitja meg.

Másnap, 2-án a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép fel, Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese Spandau-slágereket idéz majd, végül a Kraak & Smaak koncertjével zárul az este. 

Augusztus 3-án a holland popformáció, a Son Mieux lép fel, majd a Morcheeba ad holdfényes koncertet a szőlőhegy oldalában, záróakkordként az MF Robots hangjai búcsúztatják a 12. Paloznaki Jazzpikniket

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.