Bocsánatot kért a fotósnőt megrúgó frontember

A Queens of the Stone Age énekese állítja, nem szándékosan csinálta.

Lakner Dávid
2017. 12. 11. 19:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajnálatát fejezte ki a Queens of the Stone Age frontembere, miután az egyik koncertjük alatt belerúgott egy fotósnőbe – közölte mások mellett a brit The Guardian. Az incidens egy Los Angeles-i fellépés során történt, az áldozat szerint pedig szándékos volt. – Egyenesen rám nézett, hátralendítette a lábát, és teljes erőből arcon rúgott – fejtette ki a Varietynek Chelsea Lauren fotós. Emiatt kórházban is kellett kezelni, a nyakán és a szemöldökén zúzódások keletkeztek, és émelygett is. A nő úgy tervezte, jelenti is a rendőrségen a történteket.

Josh Homme a neten közzétett bocsánatkérésében azt írta, kicsit elveszett a fellépés alatt, és soha nem okozna szándékosan fájdalmat senkinek, aki épp dolgozik vagy bulizik valamelyik koncertjükön. Később közölt videójában már azt fejtegette, hogy nem szerette volna megrúgni Laurent: „megrúgtam egy fotós kameráját, és az a kamera fejen találta a fotóst”. Megjegyezte továbbá, hogy persze semmi nem igazolja, amit tett, nincs mentsége a rúgásra. „Őszintén sajnálom, és remélem, jól vagy” – mondta. 

A zenekart 1996 óta vezető Homme egyébként ugyanezen koncert során szándékosan meg is vágta az arcát, szidta a korábbi fellépő Muse-t, a látogatókat pedig „retardáltaknak” nevezte. Az idén már beperelte egy autogramgyűjtő is, aki azt állította, Homme sértegette, illetve rángatta őt.

A Budapest Park egyébként épp hétfőn jelentette be, hogy 2018. június 21-én Budapesten lép fel a Queens of the Stone Age. Ez lesz a csapat első önálló magyarországi koncertje. A zenekar legutóbb a 2014-es Sziget Fesztiválon járt hazánkban. Az eredetileg Gamma Ray néven 1996-ban alakult csapat mindeddig hét nagylemezt hozott ki, a legutóbbit az idén Villains címmel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.