Zöld utat kapott a Harry Potter-rajongófilm

Felkerült a Youtube-ra a Voldemort sötét nagyúrrá válását bemutató előzményfilm, amire a Warner is rábólintott.

Balogh Roland
2018. 01. 15. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes egészében felkerült a You Tube videómegosztóra a Harry Potter-rajongók közösségi finanszírozásával készült film, miután a Warner Brothers filmstúdió zöld utat adott az alkotásnak – jelentette a brit The Independent napilap.

A Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: Az örökös eredete) című filmre még a Kickstarter honlapon kalapozták össze a gyártási költségeket, a Warner egyébként csak a munkálatok felénél lépett kapcsolatba az alkotókkal, és engedte meg nekik, hogy ingyen elérhetővé tegyék.

Az eredetileg olasz nyelven készült alkotás angolra szinkronizálva került a világhálóra. Az 50 perces alkotás –  miként arról korábban Gianmaria Pezzato rendező már beszélt   azt mutatja be, miként lett Tom Riddle-ből a sötét Voldemort nagyúr, mielőtt Harry Potter egyáltalán feltűnt a színen. Az filmet elsősorban J. K. Rowling sorozatának hatodik regénye, a Harry Potter és a félvér herceg inspirálta. Aki szeretné, itt teljes egészében meg is nézheti a filmet:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.