Kolosi: Az RTL nem csinált lejárató riportokat

Az RTL Klub programigazgatója visszautasította egykori kollégája, a most TV2-s Dirk Gerkens szavait.

MNO
2016. 05. 03. 5:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú interjút adott Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Népszabadságnak. Ebben beszélt kábeldíjakról, nézettségről, különféle műsorokról, valamint sok kérdésben a konkurens TV2-vel is összevetette csatornáját.

Visszautasította ellenfele, az Andy Vajna vezette TV2-nél vezető pozícióban dolgozó egykori RTL-es Dirk Gerkens szavait. Gerkens múltkori Népszabadság-interjújában azt mondta: a TV2 Pukli Istvánról és Juhász Péterről szóló híradásai „mentalitását tekintve” nem voltak „nagyon mások”, mint amilyeneket az RTL Klubnál tapasztalt. Ezzel kapcsolatban Kolosi kijelentette:

„Ezt a véleményt nem lehet komolyan venni, de a leghatározottabban visszautasítom az összes kollégám nevében. Az RTL Klub Híradója soha nem csinált lejárató riportokat.”

Hozzátette: a Pukli- és Juhász-ügyek miatt egyébként visszaesett a Tények nézettsége a konkurenciánál. Kolosi elmondása szerint nagyon sajnálja azon kollégákat, akik a Kökény-Szalai Vivien hírigazgató által irányított Tényeknél fel kellett mondjanak.

„Ettől viszont az RTL-ben nem lesz több pozíció”, így a Mokka stábját sem tudnák átvenni, egyébként sincs reggeli politikai műsoruk, mert „a piaci realitásokat figyelembe véve megszüntettük” – közölte Kolosi Péter.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.