Andy Vajnához köthető retró rádió indulhat

Állítólag a retró piacot is megcélozza a médiaoligarcha. Andy Vajna a hírre reagálva azt írta, nem indít újabb rádiót.

MN
2017. 11. 26. 9:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új, Andy Vajna nevéhez köthető retró rádió indul heteken belül – tudta meg iparági forrásokból a HVG.hu.

A cikk megjelenése után Andy Vajna Twitter-oldalán közölte: jelenleg a Rádió 1 további fejlesztésén dolgozik, nem indít újabb rádiót.

Ismeretes, a médiatanács múlt heti ülésén döntött arról, hogy Dunaújvárosban is hallható lesz a Rádió 1, és két rádió is nevet vált, miután Andy Vajna cége perrel fenyegette meg az adókat.

Megírtuk, nemrég megszüntette az egyház a szegedi rádióadását (Európa Rádió). Az egyházkerület ugyanis átadta a frekvenciát Andy Vajnának, így a tulajdonában álló Rádió 1 szól a 87,9 megahertzes sávon. A változásról „csak” a szegedieknek nem szóltak, ezért vágta mellbe a hallgatókat és az egyház helyi lelkészeit az Európa Rádió lekapcsolása.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.