Törésteszten is bizonyított az orosz elnök limuzinja

A luxusautó piaci ára 18 millió rubeltől (254 000 dollártól) kezdődik, és 6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.

Forrás: rt.com2020. 07. 07. 12:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csúcskategóriás orosz autógyártó Aurus, közzétett egy videót, amelyben bemutatja, ahogy szedánja ütközik egy akadállyal, ennek során a próbabábuk teljesen sértetlenek maradtak.

 

A Zvezda TV vasárnap publikált felvételén látható a teljes ütközés több nézetből is.

A luxusautó piaci ára 18 millió rubeltől (254 000 dollártól) kezdődik, és 6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.

Egy soha nem látott videóban az 5,6 méter hosszú – hibrid hajtóművel felszerelt – jármű 64 km/órás sebességgel akadályba ütközik. Noha az autó elülső része majdnem teljesen összegyűrődik a próbabábuk teljes épségben „szálltak ki” a roncsból.

Az Aurus Senat Limos korábban, egy 2019. januári teszt során, már megmutatta ellenálló képességét szélsőséges hidegben is, a szibériai -50 ° C meg sem kottyant neki.

A limuzin az orosz elnök, Vlagyimir Putyin 2017. májusában történt beiktatása során mutatkozott be, az orosz elnök azóta ezzel (ezekkel) jár. A luxusautókat eredetileg az orosz vezető tisztségviselőknek szánták, de azóta gyártó úgy döntött, hogy az autókat a nagyközönség számára elérhetővé teszi mind Oroszországon belül, mind azon kívül.

A csúcskategóriás autók régóta várt sorozatgyártása 2021-ben kezdődik, bár ez év novemberében várhatóan több próbajárművet is elkészítenek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.