Érkezhet az „almás cég” olcsó és ultraprémium okosórája

A belépőszintű ketyegő mellett egy egészen elképesztő árú kiegészítőt is a csuklónkra csatolhatunk.

Forrás: origo.hu2020. 08. 26. 11:00
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Apple Watch Series 6 mellett érkezik állítólag az Apple Watch SE és az Apple Watch Gold Edition.

Minden jel arra utal, hogy az Apple a Series 6 keretében nem csak új Apple Watch okosórát dob majd piacra.

A jelentések szerint idén a normál modell mellett egy ártakarékos és egy prémium verzió is érkezik, és mindhárom debütálhat szeptemberben.

Forrás: Pexels

A belépőszintet az Apple Watch SE képviselné, ami állítólag a Series 3-as öregedő modellt váltja majd le, ugyanakkora 199 dolláros vételár mellett. Ebbe S6 és W4 chipek, 16 GB tárhely, Bluetooth 5.0 kerülhet, a dizájn pedig marad a régi, alumínium házzal, 42 milliméteres méretben, 2021. márciusi megjelenéssel.

Az ultraprémium kategóriába az Apple Watch Gold Edition érkezik, erről L0vetodream már képeket is szerzett. Ezek alapján bőr szíjakra és trendi tokra lehet számítani.

Arany okosórát korlátozott kiadásban, 10 000 dollártól már korábban is villantott az Apple. A mostani valamivel kevesebb mint 30 000 dollárba kerülhet majd.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.