Jennifer Aniston és Brad Pitt 19 év után újra együtt

Legalábbis a képernyőn. A páros legutóbb a Jóbarátokban szerepelt együtt.

Forrás: teol.hu2020. 08. 20. 18:45
ANISTON, Jennifer
Los Angeles, 2020. január 20. Jennifer Aniston amerikai színésznõ, miután átvette a drámasorozatok legjobb nõi fõszereplõjének járó elismerést az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én. Aniston a The Morning Show címû sorozatban nyújtott alakításával érdemelte ki a díjat. MTI/EPA/David Swanson Fotó: David Swanson
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennifer Aniston 19 év után ismét közös produkcióban szerepel majd exférjével, Brad Pitt-tel – tudta meg a Just Jared.

A páros a Változó világ című klasszikus forgatókönyvének jótékonysági felolvasásán vesz majd részt, szerepeiket azonban továbbra is homály fedi.

Sean Penn, aki főszereplője volt a mozinak, szintén jelen lesz a felolvasáson, azonban nem mint szereplő. A színész alapította Core szervezet számára gyűjtik a különleges eseménnyel a pénzt, amelyben olyan sztárok működnek még közre, mint Julia Roberts, Matthew McConaughey, Henry Golding, Shia LaBeouf és Morgan Freeman – írja a Híradó.hu.

Jen és Brad számára nem lesz kínos a közös munka, hiszen amióta tavaly Pitt megjelent volt kedvese 50. születésnapi partiján, tudható, hogy barátságuk igen szoros.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.