Megvan ki játssza Diana hercegnét a Korona című sorozatban

Az utolsó évadra egy teljesen új színésznő veszi át a szerepet, aki kiköpött mása Diana hercegnének.

Forrás: BEOL.HU2020. 08. 17. 13:34
null
London, 2017. augusztus 30. Diana néhai walesi hercegnõ fotója a londoni Kensington-palota kapuján 2017. augusztus 30-án. Diana hercegnõ és párja, Dodi al-Fayed üzletember 20 éve, 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy autóbalesetben Párizsban. (MTI/EPA/Andy Rain) Fotó: ANDY RAIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korona című sorozat ezúttal Elizabeth Debickire osztotta a szerepet.

Bár a műsor készítői korábban bejelentették, hogy az ötödik évad után véget ér a The Crown, azaz A korona című sorozat, átgondolták a korábbi döntésüket, így még egy utolsó hatodik évadra visszatér a tévés brit királyi család.

Jelenleg Olivia Colman alakítja II. Erzsébet királynőt, Helena Bonham Carter Margit grófnét, Tobias Menzies Fülöp herceget, Josh O’Connor Károly herceget, Erin Doherty pedig Anna hercegnőt.

Korábban Emma Corrinra osztották Lady Diana Spencer szerepét, az idő múlását követő széria azonban évadról évadra cseréli a színészeket, így alakíthatja most Elizabeth Debicki a hercegnét – közölte a Just Jared.

A hasonlóság, ahogy Emma esetében is, most is lenyűgöző, bár még forgatási fotók nem készültek, előre borítékolható a siker. Elizabeth-ben meg van Diana bája, kifinomultsága és eleganciája – írja cikkében a BEOL.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.