Itt az online játékokhoz használható okos dobókocka

Sokféle színben villog, mobilra továbbítja a dobás eredményét – olvasható az Origo cikke alapján megjelent írásban a boon.hu oldalán.

Forrás: boon.hu - mediaworks2021. 03. 13. 17:17
null
A forradalmi dobókocka a hagyományos játékélményt integrálja az online játékokba (A kép illusztráció) Forrás: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pixels dobókocka a lapok számának függvényében

hétféle változatban lesz elérhető, a használata során rengetegféle színben képes világítani, a dobás után pedig azonnal átküldi az eredményt a Bluetooth-on át hozzáboronált mobilra.

Az utóbbiban az a ráció, hogy így a kockával online is élvezetesebben játszhatóak lehetnek a társasjátékok, nem kell virtuális kockát használni a játék során.

A forradalmi dobókocka a hagyományos játékélményt integrálja az online játékokba (A kép illusztráció)
Fotó: unsplash

A kockában lévő akku vezeték nélkül tölthető a termékhez mellékelt töltőbölcsőbe helyezve, egy teljes töltés nagyjából öt óra játékidőre elegendő, bár

a díszkivilágítás kikapcsolásával növelhető az élettartam.

A kocka 39 dollártól indul, a mind a hét típust tartalmazó készletet pedig 199 dollárért rendelhetik elő az érdeklődők, az összegek nettó 12 és 61 ezer forintnak felelnek meg. Viszont rossz hír, hogy a termékeket várhatóan csak jövő márciusban kapják meg a vevők.

A teljes cikk ITT érhető el.

Találmányok, melyekről nem is gondolnád, hogy a magyaroknak köszönhetők

Korunk és jövőnk építőanyaga: az üvegbeton

Az új építőanyagot Losonczi Áron építészmérnök találta fel és fejleszti 2001 óta, aki a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán diplomázott. Annak ellenére, hogy Losonczi először Svédországban jelentette be szabadalmát, Magyarországon indította el vállalkozását. Találmányának egyedisége abban rejlik, hogy rendkívül vékony optikai szálak ezrei hálózzák át a betont, ami azt teszi lehetővé, hogy átengedje a fényt és átlátszóvá váljon.

Stresszes egy nemzet vagyunk

A stressz fogalma és hatásai biztosan számodra sem ismeretlenek, sőt ha a vizsgaidőszakra gondolsz, egészen közeli élményeidet is felidézheted róla. Mindezt Selye Jánosnak köszönhetjük, aki 1936-ban felismerte és megfogalmazta ezt a hatást. A sokféle nyomasztó tényezőt stressz-sornak nevezte el, felismerve kóros és megbetegítő hatásait. Számos betegség teljesen újszerű módszerekkel vált gyógyíthatóvá. Ezért tekintenek Selye Jánosra, a stressz elmélet atyjaként.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.