Saját kutyája lőtte le a 30 éves férfit

A kamion hátuljában vadászfelszerelést találtak.

Magyar Nemzet
Forrás: NBC News2023. 01. 25. 11:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy férfi, miután a kutyája rálépett a puskára, és elsült a fegyver – írja az NBC News a kansasi hatóságok közleménye alapján. 

A tragédia egy országúton haladó kamionban történt, 45 mérföldre Wichitától. 

A kutya rálépett a teherautó hátuljában elhelyezett puskára, amitől az elsült, és hátba lőtte az anyósülésen ülő férfit, akit a  helyszínre érkező mentők már hiába próbáltak újra éleszteni, a helyszínen életét veszítette. 

A kamiont vezető sofőr sértetlenül megúszta a nem mindennapi esetet.

Még nem tisztázott, hogy kié volt a teherautó, valamint hogy ki hívta a 911-et – közölte a wellingtoni tűzoltóparancsnok a sajtóval. 

A rendőrök valószínűsítik, hogy vadászattal kapcsolatos baleset történt, ugyanis a gépjármű hátuljában vadászfelszerelést találtak. A nyomozás folytatódik – közölte az NBC News. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.