Bedugult az M1-es a szombati tömegbaleset helyszínén

Több négyzetméteren megégett az aszfalt, ezért a megengedett sebességet óránként 80 kilométerre korlátozták – figyelmeztetett az MKIF.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Útinform, MKIF2023. 03. 12. 11:49
null
Herceghalom, 2023. március 11. Mentõhelikopter repül porfelhõben torlodó gépjármûvek felett az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármû kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdődött a szalagkorlát helyreállítása az M1-es autópályán, Herceghalom térségében, ahol szombaton halálos áldozattal járó tömegbaleset történt. A munkálatok miatt Hegyeshalom felé torlódás alakult ki.

Az Útinform vasárnap délelőtti tájékoztatása szerint a munkálatok miatt a Hegyeshalom irányába vezető oldalon a belső sávot lezárták. 

Csaknem három kilométeres torlódás alakult ki.

Az érintett szakaszt Herceghalom és Bicske között az 1-es főúton érdemes kerülni – javasolták.

Az Útinform dél körül arról adott hírt, hogy befejeződött a szalagkorlát javítása, és már mindkét forgalmi sáv szabadon járható.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. vasárnap reggel tájékoztatott, hogy a baleset helyszínén több négyzetméteren megégett az aszfalt, ezért a megengedett sebességet óránként 80 kilométerre korlátozták. Az utazóktól odafigyelést, türelmet és a KRESZ szabályainak betartását kérték.

Borítókép: A március 11-i tömegbaleset helyszíne Herceghalomnál (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.