Több jármű ütközött a 6-oson, meghalt egy 32 éves nő + galéria

A balesetben öten sérültek meg, egy nő a helyszínen életét vesztette.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu, Útinform, OKF, BAMA2023. 03. 16. 9:25
Murom térsége, Pécstől nem messze, a 6-os főútnál Forrás: Google Maps
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reggel arról számolt be a rendőrség, hogy csütörtökön reggel háromnegyed nyolc körül három személygépkocsi összeütközött a 6-os számú főúton, Murom térségében. Az elsődleges adatok alapján a balesetben négyen sérültek meg, egy személy pedig a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárást rendeltek el – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 190-es kilométernél a teljes utat lezárták. Javasolták, hogy aki teheti, kerüljön Bogád felé.

A Katasztrófavédelem arról számolt be, hogy a 6-os főúton Pécs közelében, a 190. és a 191. kilométer között két személygépkocsi és egy kisteherautó szenvedett balesetet. Az egyik járműbe beszorult két ember. Őket a műszaki mentést végző pécsi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat.

A balesetről helyszíni fotókat közölt a Baranya Megyei Hírportál.

 

Újraindult a forgalom

A rendőrség délelőtt már arról adott hírt, hogy befejeződött a helyszínelés. Az útzárat feloldották, a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán elindult.

A rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy egy autós közlekedett Pécs irányából Pécsvárad felé a 6-os számú főúton. Balra akart fordulni Murom irányába, amikor egy vele azonos irányba – feltehetően nagy sebességgel – közlekedő autós hátulról nekiütközött. Ezt követően mindkét személyautó egy-egy teherautónak ütközött.

A balesetben öten megsérültek, egy harminckét éves nő a helyszínen életét vesztette. 

Borítókép: a baleset helyszíne Muromnál (Forrás: Google Maps)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.