Leszámolás a benzinkúton: csuklyás alakok végeztek a drogcsempésszel

Ranko Radosevic, a Niksic klán egyik vezetője éppen a kávéját fogyasztotta, amikor rátörtek a kávézóban, és lelőtték.

Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Szó, Blic2023. 03. 10. 9:05
Fegyver, lövés, pisztoly, revolver Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön délelőtt egy rusanji benzinkúton ismeretlenek meggyilkoltak egy férfit – írja a Magyar Szó. A lap a Blicre hivatkozva azt írja, hogy az áldozat Ranko Radosevic, aki állítólag a Niksic klán egyik vezetője. A nyomozó hatóságok Ranko Eskobar becenéven ismerik, Velje Nevolje és Marko Mesar klánjával áll kapcsolatban.

Információk szerint két, feketébe öltözött férfi ölte meg, a fejükön csuklyával és sebészeti maszkokkal. Több lövéssel végeztek áldozatukkal a benzinkút kávézójában, ahol a kávéját fogyasztotta.

Később egy kiégett autót is találtak, amit a gyilkossághoz kötnek. Az esetről és a feltételezett elkövetőkről a Blic egy videót is közzétett.

Radosevic az információk szerint érintett volt drogcsempészetben, és tagja lehetett a Belgrádban meggyilkolt Goran Mijatovic Bezanija klánjának is.

Veljko Belivuk és Marko Miljkovic csoportjának letartóztatása után a gépparkjukban egy BMW típusú személygépkocsit találtak, amely Ranko Radosevic nevén volt nyilvántartva. A gyanú szerint ő adta át járművét a hírhedt klán vezetőinek – olvasható a Magyar Szó cikkében.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.