Hátulról, egy fém székkel dobta fejbe tanárát a diák + videó

A pedagógus békíteni próbált, a földön kötött ki.

2023. 09. 30. 14:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megrázó videó söpört végig a közösségi médián, melyen az látható, hogy egy iskolai vita során egy diák fém székkel dobja fejbe hátulról a gyanútlan tanárt, aki eszméletlenül rogy a padlóra. Az eset az egyesült államokbeli Michigan állam Flint nevű kisvárosának egyik középiskolájában történt. A New York Post szerint a tanárnő két hevesen vitatkozó tanuló közé állt, mikor egy lány a háta mögé sétált, és néhány méterről egy fém széket hajított a fejének. A több millió megtekintésnél járó felvétel tanúsága szerint a diákokat nem különösebben hatotta meg, hogy a pedagógus eszméletlenül rogyott a padlóra, teste fölött azonnal egymásnak estek. Az nem derült ki, hogy a nézeteltérés mi miatt alakult ki, és hogy a tanárnő miért került célkeresztbe.

Az iskola tájékoztatása szerint az áldozatot kórházba szállították, majd még aznap hazaengedték, már jobban érzi magát. Meglepő módon úgy döntött, amint teheti, visszatér az osztályba.

Az elkövetőt a törvényeknek megfelelően felelősségre fogjuk vonni

– közölte az intézmény. Az azonban nem derült ki, hogy addig is felfüggesztették-e vagy számíthat-e valamilyen büntetésre.

– Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy milyen szomorú állapotban van Michigan állam oktatása – nincs elképzelés, nem tisztelik a tanárokat, és ami a legrosszabb, nem tanulnak – fakadt ki az X-en (egykori Twitter) James Craig egykori detroiti rendőrfőnök, aki republikánus színekben indulhat majd a szenátori választásokon. 

Flint városának egyébként demokrata polgármestere van, a kerület képviselője szintén demokrata, és Michigan szenátora is demokrata.

Borítókép: Twitter-videó képkivágás

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.