Motorkülönlegességeket csodálhattak meg az érdeklődők a főváros közelében + galéria

Ritka alkatrészeket is beszerezhettek a gyűjtők ezen a különleges eseményen, amit idén még háromszor megismételnek ugyanitt.

2024. 04. 21. 20:42
Old Motors Börze Dunaharaszti
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veteránbörzét rendezett az Old Motors Sport Club a dunaharaszti városi piacon. Mint írták, az 1999 óta, tehát immár negyed százada szervezett motoros veteránbörzék az ország legnagyobb látogatottságú kiállításai ebben a tematikában. Jelenleg már nagyjából háromszáz árus és négy-ötezer látogató van jelen minden egyes rendezvényükön. 

Ezen a vásáron minden érdeklődőt, gyűjtőt, vásárlót és nézelődőt szívesen fogadnak, az idei eseményeket a piac által nyújtott több mint harmincezer négyzetméteres területen rendezik meg, ahol minden megtalálható, ami az üzletek polcairól már régen elfogyott. 

A piacon bárki vehet és eladhat bármilyen régiséget a rajzszegtől a repülőgépig, ami a járműgyártáshoz valahogyan kapcsolódik. 

Mint a szervezők fogalmaztak, a kincsek ott hevernek a földön, csak le kell hajolni értük. 

Aki a ma reggeli vásárról lemaradt, annak sem kell csüggednie, mert idén még három vásárt rendeznek a Budapesthez közel fekvő településen: május 26-án, szeptember 22-én és október 27-én is nézelődhetnek és vásárolhatnak a veterán járművek szerelmesei.

 

Borítókép: A legkisebbek is rácsodálkoztak a ritkaságokra a veteránbörzén (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.