Nézze újra Sastin Marianna fantasztikus világbajnoki döntőjét!

Mint ismert, Sastin Marianna Magyarország első világbajnoki címét szerezte meg női birkózásban csütörtökön a Papp László Budapest Sportarénában zajló vb-n. Nézze újra a döntőt!

BuL
2013. 09. 20. 8:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 59 kilogrammosok döntőjében technikai tussal legyőzte a bolgár Tajbe Husszeint.

A 2005-ben Budapesten 59, 2011-ben Isztambulban 63 kilóban vb-második Sastin a délutáni előcsatározások során összesen hat percet birkózott, ám sem ő, sem férje, egyben a csapat vezetőedzője, Wöller Ákos nem számított rövid meccsre a bolgár versenyző ellen.

A közönség már a bevonulásnál elképesztő hangerővel fogadta a Vasas sportolóját, a meccs alatt pedig végig biztatta őt. A találkozó első három percében többnyire Sastin kereste, Husszein pedig bontotta a fogásokat, aztán két perc elteltével, amikor már úgy tűnt, a mérkőzésvezető inteni fogja a többször figyelmeztetett bolgárt, a magyar egy nagyon szép akció végén riválisa mögé került.

No de nézzük inkább, mi történt! Sastin Marianna világbajnoki döntője:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.