Dzsudzsák volt trénerét is megkereste az MLSZ

Felvették a kapcsolatot Fred Ruttennel a szövetségi kapitányi pozícióval kapcsolatban.

NT
2013. 11. 23. 19:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az érdeklődést az 50 éves holland tréner megerősítette – áll a cikkben. Dzsudzsák Balázs egykori edzője a nyáron távozott a Vitesse-től, majd a Nürnbergtől és az AZ Alkmaartól kapott ajánlatokat is visszautasította az ősszel.

„A magyarokban rengeteg lehetőség van. Nagyon sok tehetséggel rendelkeznek, szóval ez remek munka lenne számomra” – nyilatkozta a Voetbal Internationalnak Rutten, akit 2008-ban az év edzőjének választottak Hollandiában.

„A válogatottamra koncentrálok, de természetesen figyelem a szövetségikapitány-keresés folyamatát az első csapat kispadjára, ahol valóban felvetődött az én nevem is” – mondta korábban Mészöly Géza, az U19-es labdarúgó-válogatottal jövőre a hazai rendezésű Eb-n a dobogót megcélzó szövetségi edző.

Az Újpest korábbi trénere szerint a közvélemény is a külföldi kapitány felé tolja a szövetséget. Kifejtette, a külföldi magyarok közül Bölöni Lászlóval remek a kapcsolata, játékosa is volt a Nancynál. „Ha már annyira külföldi kell, akkor mindenképpen őt preferálom, jól tudnánk egymást segíteni” – vélekedett.

A magyar kapitánykeresés útjairól ide kattintva olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.