A Bayern padjára ül a spanyol válogatott cserekapusa

Három évre szóló szerződést kötött Pepe Reina a Bayern München labdarúgóklubbal.

BuL
2014. 08. 08. 21:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol kapus pénteken írta alá a megállapodást a német bajnokkal azt követően, hogy sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon. Reinát a válogatottal friss világbajnok és a bajor együttesnél is első számú kapusnak számító Manuel Neuer mellé igazolták, így aztán a 31 éves spanyolra túl gyakori szereplés aligha vár.

Reina az elmúlt szezont a Liverpool játékosaként kölcsönben Olaszországban, a Napolinál töltötte, az angol csapathoz pedig még 2005-ben érkezett a spanyol élvonalbeli Villarrealtól.

Münchenbe kerüléséről Karl-Heinz Rummenigge, a német klub elnöke annyit közölt, hogy a Bayern spanyol vezetőedzője, Josep Guardiola ragaszkodott Reinához, mondván, hogy hasonló teljesítményre képes, mint Neuer.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.