Az MLSZ jegeli Pintért, még nem rúgja ki

Nem várható, hogy döntés születik Pintér Attila szövetségi kapitány jövőjéről az MLSZ szerdai elnökségi ülésén.

BuL
2014. 09. 17. 12:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ közleményében jelezte, Csányi Sándor elnök „felkérte a szakmai bizottságot, hogy értékelje a válogatott teljesítményét az elmúlt nyolc hónapban elvégzett munka fényében”, az elemzések pedig elkészültek.

Az elnökség tájékoztatása után a testület, mint arról az MNO is írt, „a korábbi gyakorlatnak megfelelően meghallgatja Pintér Attila szövetségi kapitány beszámolóját is, de a továbbiakról döntés a mai napon nem várható”.

A szakvezető eddig öt találkozón irányította a nemzeti együttest, ezeken két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlent ért el. Pintér Attila azután került a támadások kereszttüzébe, hogy az egyetlen tétmeccsen, szeptember elején a válogatott 2–1-re kikapott a vendég Észak-Írországtól az Eb-selejtezők rajtján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.