Császár Gábor szerződést bontott a PSG csapatával

A magyar válogatott játékosa két és fél évig a Kadetten Schaffhausen csapatában kézilabdázik.

TK
2015. 02. 13. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paris Saint-Germain portálján olvasható hír szerint Császár Gábor másfél év után elhagyja a francia klubot és a svájci Kadetten Schaffhausenhez igazol. A közlemény szerint a magyar játékos két és fél évre kötelezte el magát új klubjához.

„A PSG család nevében köszönjük Gábor profi hozzáállását, és sok sikert kívánunk neki a folytatásra” – írja a Psghand.fr.

Császár 2013 nyarán korábbi edzője hívására szerződött Veszprémből Franciaországba, ahol nem igazán találta meg a számítását. Az arab tulajdonosok pénzét bőkezűen szóró PSG folyamatosan szerződteti a nagynevű játékosokat, így a korábbi veszprémi kedvenc egyre távolabb került a kezdőcsapattól.

A Kadetten Schaffhausen csütörtök este legyőzte a Mol-Pick Szegedet a Bajnokok Ligája D csoportjában, a svájciak harcban vannak a továbbjutást érő helyekért, azonban Császár Gábor már nem léphet pályára a legrangosabb európai kupasorozatban, így nem tud segíteni új csapatának.

Az állás:
1. (és már továbbjutott) Kielce 16 pont/8 mérkőzés
2. (és már továbbjutott) Szeged 12/9
3. Dunkerque 6/8 (196-202)
4. Aalborg 6/8 (203-210)
5. Schaffhausen 6/9 (239-268)
6. Motor Zaporizzsja 4/8

A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.