Győrbe igazolhat a ferencvárosi klasszis

A Győr várhatóan még az áprilisi negyeddöntő előtt jelentheti be a keretében történő változásokat.

TK
2015. 03. 10. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újság kedden arról írt, hogy egyes források szerint a 2011-ben és 2012-ben KEK-győztes, egy idénnyel később BL-gólkirály Tomori már elkötelezte magát Győrbe – ahol 2007 nyarától 2010 márciusáig már játszott –, ám elképzelhető, hogy az FTC nem engedi el, mivel tavaly februárban két évre szóló szerződést kötött.

Kiss Éva a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű Eb-n remekelt a hatodik helyen zárt válogatottban. A lap értesülése szerint ő is az ETO-hoz tart, és ez feltételezi, hogy Herr Orsolya távozik az utóbbi két BL-ben kiírásban győztes klubtól.

A Kisalföld szerint a lejárt szerződésű játékosok közül távozhat például a spanyol Macarena Aguilar és a horvát Vesna Milanovic-Litre is.

A Győr várhatóan a BL-középdöntő hétvégi zárása után, de még az áprilisi negyeddöntő előtt jelentheti be a keretében történő változásokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.