Utánpótlásedző lehet Dárdai utódja a Herthánál

Ante Covic utánpótlásedző lehet Dárdai Pál vezetőedző utódja a Hertha labdarúgócsapatánál.

Forrás: MTI2019. 05. 07. 11:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bild értesülése szerint a 43 éves szakember a favorit, hogy elfoglalja a szezon végén távozó magyar tréner helyét. Michael Preetz menedzser ugyanis túl drágának tartja a másik két jelölt, a portugál André Villas-Boas és az amerikai David Wagner – akit a Schalke is kiszemelt – szerződtetését, inkább házon belüli megoldást keres, akárcsak Dárdai esetében.

Covic jelenleg a Hertha U23-as együttesét vezeti, amellyel a negyedik helyen áll a negyedik vonalban. Mellette szól, hogy Preetz a Kickernek így nyilatkozott: „Meg akarjuk őrizni az egyesületünk értékeit és továbbra is nagyban az utánpótlásra építeni. Ez követelmény lesz az új edzővel szemben.”

Dárdai 2015 februárjában vette át a berlini csapat irányítását, a klub idén április közepén közölte, hogy az idény végén távozik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.