Mario Mandžukić a Juventustól a katari listavezető csapathoz igazolt

A világbajnoki ezüstérmes horvát labdarúgó, Mario Mandžukić az olasz bajnok Juventustól a katari élvonalban listavezető al-Duhail SC-hez igazolt.

Forrás: MTI2019. 12. 26. 8:04
Football Soccer- Juventus v Manchester City - UEFA Champions League Group Stage - Group D - Juventus stadium, Turin, Italy - 25/11/15 Juventus' Mandzukic and Manchester City's Fernandinho in action.
Mario Mandzukicnak (balra) különlegesen fontos a mai mérkőzés Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világbajnoki ezüstérmes horvát Mario Mandžukić az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatától a katari élvonalban listavezető al-Duhail SC-hez igazolt.

A 33 éves csatár korábban szerepelt a VfL Wolfsburg, a Bayern München és az Atlético Madrid együttesében is. A Juventus színeiben négy és fél év alatt négy bajnoki címet, három Olasz Kupát és egy olasz Szuperkupát nyert. A tavalyi, oroszországi világbajnokságon tagja volt az ezüstérmes horvát válogatottnak.

Az előző idényben 33 tétmérkőzésen tíz góllal segítette a torinói csapatot, a mostani szezonban azonban egyszer sem lépett pályára, mert a nyáron kinevezett Maurizio Sarri vezetőedző nem számolt vele.

A hatszoros katari bajnok al-Duhail SC – amely jelenleg is vezeti az élvonal tabelláját – kedden először a közösségi oldalán adott hírt a tapasztalt csatár leigazolásáról. A klub várhatóan 5,5 millió eurót fizet majd Mandžukićért a Juventusnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.